Η αποστολή της Εθνικής για Γερμανία

Αύριο το πρωί (08:15) αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας η αποστολή της Εθνικής Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί αρχικά στην Φρανκφούρτη και από κει οδικώς (200 χλμ) στην πόλη Τρίερ, όπου την Πέμπτη (7/10, 21:15) θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2022.

O αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το cosmote sport 7 ΗD

Στην αποστολή μετέχουν ο συντονιστής Εθνικών ομάδων Γυναικών Χρήστος Τζουβάρας, οι προπονητές Παναγιώτης Μεσσήνης, Δημήτρης Μασλαρινός, ο ιατρός Θανάσης Κουτής, ο φροντιστής Παύλος Καλαβάζης, ο διευθυντής επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου και οι παρακάτω 16 αθλήτριες:

Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια- Ισπανία), Βασιλειάδου (Ελμπεχέχεν- Γερμανία), Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Ανδρίτσου, Στουγιαννίδου, Μανιά (ΟΦΝ Ιωνίας), Αργυροπούλου, Μεντεσίδου, Αμβροσιάδου, Τσικνάκη, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ Mateco), Ζηνωνίδου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Ζενέλι (Honda Πανόραμα), Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού).

Εκτός έμεινε η Λαμπρίνα Τσάκαλου, όπως είχε αποκαλύψει στην συνέντευξη του στον Οver FM ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Μεσσήνης