Η Δράμα ‘86 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (22/1), στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας, η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του αθλητικού συλλόγου χάντμπολ Bianco Monte Δράμα 1986, παρουσία πλήθους κόσμου, αθλητών της ανδρικής ομάδας, καθώς και όλων των υπόλοιπων τμημάτων, γονέων, παραγόντων, φίλων του συλλόγου και επισήμων.

Ουσιαστικά με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 20 χρόνων του Bianco Monte Δράμα 1986, ο οποίος ιδρύθηκε το 2003. Οι επετειακές δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα κορυφωθούν στις 20 Νοεμβρίου, την επίσημη ημερομηνία ίδρυσης του συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου κ. Θόδωρος Τογανίδης παρουσίασε την πολύπλευρη δράση του συλλόγου, ο οποίος ξεκίνησε από την αυλή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας και έφτασε στο σημείο να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο προκρίσεις στο EHF European Cup. Παράλληλα, υπήρξαν αναφορές στη σημαντική κοινωνική δράση του συλλόγου, στις «σημαντικές ανθρώπινες επιτυχίες», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, καθώς και στη δουλειά που γίνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και στις επιτυχίες των αναπτυξιακών τμημάτων. Ήταν μια παρουσίαση με το βλέμμα στο παρελθόν και όσα έχει πετύχει ο σύλλογος, αλλά και στο μέλλον, καθώς οι προσπάθειες για προώθηση και αναβάθμιση του αθλητισμού στη Δράμα συνεχίζονται. Επίσης, πέρα από τον απολογισμό του τμήματος χάντμπολ, υπήρξε αναφορά και στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου, για το οποίο ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι αθλητές χάντμπολ του Bianco Monte Δράμα 1986, οι οποίοι αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Αχιλλέα Τόσκα, Λευτέρη Παπάζογλου, Αρμάντο Σίνα, Αντώνη Καβάζη, Χριστόδουλο Βασιλείου, Ελεονόρα Κιουκτσόγλου και Ελένη Κοτίδη. Επίσης απονεμήθηκαν δώρα στους τυχερούς που βρήκαν τα «φλουριά» στα πιτάκια των ομάδων του συλλόγου.