Η επίσημη μπάλα για την περίοδο 2022-23

Αγώνας χωρίς μπάλα δεν νοείται και για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 η επίσημη μπάλα των πρωταθλημάτων της Handball Premier, της Α1 γυναικών και του Κυπέλλου Ελλάδος σε άνδρες και γυναίκες, θα είναι η Kempa Spectrum Synergy Primo.

Οι μπάλες αποτελούν χορηγία της εταιρείας Xrysa Sports και ήδη ξεκίνησε η διανομή τους στα σωματεία, ώστε το Σάββατο, στην έναρξη της Handball Premier να χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά.

Τα χαρακτηριστικά της Kempa Spectrum Synergy Primo
Η Kempa Spectrum Synergy Primo είναι μία μπάλα που αμέσως κέρδισε την αποδοχή από τον κόσμο του χάντμπολ, καθώς διακρίνεται για την υψηλή της ποιότητα.

Έχει μία μοναδική κατασκευή από 30 πάνελ, με ανάγλυφα λογότυπα της Kempa και χαρακτηρίζεται από το μαλακό και εύκολο στο κράτημα περίβλημά της. Χάρη στο πρόσθετο στρώμα αφρού έχει καλή αναπήδηση και προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο στους αθλητές. Στο εσωτερικό της το λατεξ και τα πλαστικοποιημένα υφάσματα δεν επιτρέπουν την απώλεια του αέρα και διατηρούν για μεγάλο χρονικό διάστημα τη μπάλα σε άριστη κατάσταση.

Για τα πρωταθλήματα της Handball Premier και της Α1 γυναικών επιλέχθηκε η μπάλα με χρώματα σκούρο μπλε και ανοιχτό μπλε, που είναι ευδιάκριτα στους θεατές παράλληλα αποτελούν τα χρώματα του λογοτύπου της Handball Premier.

O χορηγός της επίσημης μπάλας
Τις μπάλες των πρωταθλημάτων πρόσφερε στην ΟΧΕ και κατ’ επέκταση στα σωματεία,η εταιρία εμπορίας αθλητικών ειδών Xrysa Sports, με ιθύνοντα νου τον βετεράνο αθλητή, προπονητή και παράγοντα του χάντμπολ, Γιώργο Μήτρου. Τόσο στο φυσικό κατάστημα της επιχείρησης στην οδό Αφανών Ηρώων 4 στην Παλλήνη, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Xrysasports.gr, o επισκέπτης μπορεί να βρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το χάντμπολ, όσο και για τα άλλα αθλήματα, καθώς και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

“Η χορηγία αυτή υλοποιείται με γνώμονα την προσφορά στο άθλημα που αγαπάμε. Ακόμη και σε δύσκολους καιρούς πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο και να στηρίζουμε το ελληνικό χάντμπολ. Η Kempa Spectrum Synergy Primo είναι μία μπάλα που αμέσως έγινε αποδεκτή από τη γερμανική ομοσπονδία και χρησιμοποιήθηκε στα γερμανικά πρωταθλήματα. Εύχομαι η νέα μπάλα να συμβάλλει σε όμορφους αγώνες και να αναδείξει όλη την ομορφιά του χάντμπολ”, σχολίασε ο κ. Γιώργος Μήτρου μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΟΧΕ.