Η μάχη της ΑΕΚ για την πρόκριση!

Στη Νορβηγία βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΚ όπου αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 την Ντράμεν στο πλαίσιο του 2ου αγώνα της Φάσης των «16» του Challenge Cup.

Η «Ένωση» καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη με 33-31 στην Αθήνα και να κατακτήσει την πρόκριση μέσα στην έδρα της αντίπαλης ομάδας γράφοντας άλλη μία χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή της ιστορία.

Οι κιτρινόμαυροι περνούν στην επόμενη φάση εκτός της περίπτωσης της νίκης, με ισοπαλία, με ήττα με 1 γκολ διαφορά, καθώς και με ήττα με 2 γκολ διαφορά μεγαλύτερη του 33-31 (π.χ. 34-32, 35-33, κτλ).

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπουνέτα ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι στο δεξί χέρι και έμεινε πίσω στην Αθήνα.

Με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, αυτή θα είναι η 44η ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ΑΕΚ και η 18η εκτός έδρας. Στα γκολ, η «Ένωση» έχει πετύχει 1179 (408 εκτός έδρας) και έχει δεχτεί 1147 (457 εκτός έδρας).

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής μιλώντας στο e-handball.gr δήλωσε: Παίζουμε το ποιο κρίσιμο παιχνίδι για εμάς μέχρι τώρα με μια πολύ ποιοτική ομάδα. Όμως αν είμαι σοβαροί και ακολουθήσουμε το πλάνο μας θα έχουμε τον πρώτο λόγο και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πάρουμε την πρόκριση. Αν και λείπει ο Μπουνέτα πρέπει να παλέψουμε και για αυτόν γιατί είναι κομμάτι της ομάδας.