Η μέχρι στιγμής πορεία του ΑΣΕ Δούκα

Μια ανασκόπηση της σεζόν 2019-2020 έκανε η ιστοσελίδα της ομάδας αναφέροντας πως όλοι στον Δούκα μένουν σπίτι με ελπίδα και πίστη για το καλύτερο. Παράλληλα οι αθλητές του Κωστή Μπούνα έχουν σταματήσει εδώ και δέκα ημέρες τις προπονήσεις έχοντας ως στόχο τη διαφύλαξη της υγείας τους.

Το πρωτάθλημα λοιπόν σταμάτησε μετά το πέρας της 20ης αγωνιστικής και ο Δούκας βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, παραμένοντας στον στόχο του που είναι η είσοδος στα play offs.

Μετρούν συνολικά 7 νίκες (3 εντός έδρας και 4 εκτός έδρας), 3 ισοπαλίες (2 στο Δαΐς και 1 στο Άργος), καθώς επίσης και 10 ήττες (5 εντός και ισάριθμες εκτός). Διαθέτουν την 5η καλύτερη άμυνα στη Handball Premier έχοντας δεχτεί 518 γκολ, ενώ στην επίθεση καταλαμβάνουν την 6η θέση στο φετινό πρωτάθλημα καθώς έχουν πετύχει συνολικά 506 τέρματα.

Επίσης, τα εκπαιδευτήρια έχουν δημιουργήσει ένα νεανικό ρόστερ παικτών με το μέσο όρο ηλικίας παικτών να είναι το 23,2.

Ακόμα, έχει δοθεί η ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να αποκτήσουν εικόνες και παραστάσεις από τη Handball Premier, αλλά και να προπονηθούν δίπλα σε αθλητές που έχουν πολυετή θητεία στον σύλλογο.