«Η νίκη μας δίνει χρόνο και ηρεμία»

Από τις πρώτες αγωνιστικές στην Κύπρο ο Γιώργος Ζαραβίνας έχει βάλει την σφραγίδα του στην  Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου, οδηγώντας την μαζί με το πολύ καλό ρόστερ που έχει δημιουργήσει στο απόλυτο 3/3 με δύο νίκες σε μεγάλα ντέρμπι επί του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Παρνασσού Στροβόλου.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε στο e-handball για αυτή την νίκη:

“Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το παιχνίδι, είναι κρίμα που ο κόσμος δεν μπορούσε να το παρακολουθήσει από το γήπεδο. Περισσότερο όμως θέλω να συγχαρώ τα δικά μας παιδιά γιατί μπήκαν αμέσως στην ψυχολογία του ντέρμπι. Δεν μας επηρέασε η ιδιαιτερότητα (μικρός αγωνιστικός χώρος) του γηπέδου και καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή. Θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Κώστα Κοτανίδη που παρά το γεγονός ότι είχε πρόβλημα τραυματισμού “έσφιξε” τα δόντια και μας βοήθησε έστω και για δέκα λεπτά. Αυτή η νίκη μας δίνει χρόνο και ηρεμία να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να προετοιμαστούμε ενόψει του αγώνα με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και στην συνέχεια για την πρόκληση της Ευρώπης (σ.σ. Τσέχικη Σοκόλ στο EHF Cup)”.

Ο δεξιός εξτρέμ της Ανόρθωσης Νίκος Τότος που σημείωσε 5 γκολ είπε στο e-handball:

“Μακάρι να παίζαμε κάθε εβδομάδα παιχνίδια με τέτοια ένταση. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα μας γιατί μπήκαμε δυνατά και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία νίκη, έπεται δύσκολη συνέχεια και στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή όλα τα παιδιά. Είναι θετικό ότι έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν κάποιοι από εμάς. Μεγάλο ρόλο έχει παίξει η οικογένεια της Ανόρθωσης που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή”