«Η ομάδα αποκτά νοοτροπία νικητή»

μαλλιος εθνικη

Η ομάδα αρχίζει και χτίζει χαρακτήρα ανέφερε ο Χάρης Μάλλιος, ενώ στάθηκε και στο κρίσιμο παιχνίδι με το Ισραήλ εκτός έδρας. Παράλληλα, δήλωσε πως δεν πρέπει να ξαναμπούν νωθρά σε παιχνίδι, καθώς μπορεί να το «πληρώσουν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής.

«Ήταν μια εμφατική νίκη από την ομάδα μας. Μπορεί να ξεκινήσαμε λίγο νωχελικά και χωρίς ενέργεια, πράγμα το οποίο επιβάλλεται να μην το κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια, γιατί υπάρχει περίπτωση να το πληρώσουμε. Θεωρώ ότι η ομάδα σιγά σιγά αρχίζει και αποκτά νοοτροπία νικητή και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί είμαστε μια νέα Εθνική ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και πρέπει τουλάχιστον αυτές οι ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς να τις κερδίζουμε. Μπορεί η διαφορά να είναι 14 γκολ, αλλά η ίδια ομάδα μεσα στο Ισραήλ έχανε με 8 τέρματα στο 45′ και στο 58′ υπολοιπόταν μόνο 1.

Για αυτό εντάξει θα το πανηγυρίσουμε, αλλά έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι στη Φινλανδία και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Ευχής έργον να τελείωσει η πρόκριση νωρίτερα από το παιχνίδι με το Ισραήλ. Θεωρώ ότι το παιχνίδι στις 11 Ιανουαρίου με το Ισραήλ θα τα κρίνει όλα και εμείς πρέπει να πάμε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι ως εκεί και να διορθώσουμε κάποια κενά σημεία που είχαμε σήμερα».