Η παρουσία του ΑΣΕΔ στο “Doukas Christmas Bazaar 2022”

Ο ΑΣΕ Δούκα διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μπαζαρ φιλανθρωπικού σκοπού και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας χάντμπολ εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του Σαββατοκύριακου (έπαιξαν την περασμένη Τετάρτη με την ΑΕΚ) και έδωσαν το “παρών” στην ομορφη γιορτή του Συλλόγου τους.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Τη δική τους… εντυπωσιακή κερκίδα είχαν οι αθλητές χάντμπολ των ακαδημιών του ΑΣΕ Δούκα στις αγωνιστικές δράσεις όπου συμμετείχαν στο φετινό «Doukas Christmas Bazaar 2022»

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν, οι μικροί χαντμπολίστες πήραν θέση στο τερέν ξετυλίγοντας όλο το ταλέντο τους έχοντας θεατές, τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Γιώργο Χαλκίδη και τους παίκτες του.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο και… γιορτινό με τους μεγάλους «μπλε» να ανταποδίδουν ουσιαστικά το χειροκρότημα και τη στήριξη τους στους μικρούς που στέκονται στο πλευρό τους σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Handball Premier.

Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν μαζί με τους γονείς τους ενώ στο τέλος υπήρξαν και οι… τυχεροί της ημέρας καθώς κληρώθηκαν δώρα, με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας να επιλέγουν τους αριθμούς και να μοιράζουν τα αναμνηστικά διπλώματα.

Πάντως, το φετινό Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του ΑΣΕΔ είχε και… επιμορφωτικό χαρακτήρα μιας και η ανδρική ομάδα χαντμπολ του ΑΣΕΔ παρακολούθησε και ένα πρόγραμμα παροχής πρώτων βοηθειών από την  προϊσταμένη επειγόντων περιστατικών του Therapis General Hospital Athens”.