Η σύσκεψη ασφαλείας του 1ου τελικού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Χαλκίδα η σύσκεψη ασφαλείας για τον 1ο τελικό της Handball Premier AEK- Ολυμπιακός, υπό την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, των σωματείων και του Δήμου Χαλκιδέων.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Γερογιάκομος, στελέχη της Δ.Α. Εύβοιας, από την ΟΧΕ οι Ανδρέας Μούκιος (πρόεδρος ΔΕΠ), Δημήτρης Σταυρακάκης (μέλος ΔΣ), από την ΑΕΚ ο αθλητικός διευθυντής Στάθης Παπαχαρτοφύλης, από τον Ολυμπιακό ο τιμ μάνατζερ Κώστας Καραμπουρνιώτης, από το Δήμο Χαλκιδέων η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη και ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα παρακάτω
-Δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.
-Θα εκδοθούν από την ΑΕΚ 1.000 εισιτήρια, συν τα διαρκείας.
-Η χωρητικότητα θα είναι στο 100% της πληρότητας του γηπέδου, δηλαδή 1.200 θέσεις.
-Οι αθλητές του Ολυμπιακού που θα είναι εκτός αποστολής μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. (σύνολο 15 άτομα) θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένο χώρο της εξέδρας που υπέδειξαν οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας.
-Η ΟΧΕ για τις ανάγκες θα προμηθευτεί 20 προσκλήσεις.
-Οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 18:00
-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους θεατές.
-Εκδόθηκε απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών σε ότι αφορά την φιλοξενούμενη ομάδα με απόφαση του Υφυπουργείο Αθλητισμού μετά από σχετικό αίτημα της ΔΕΑΒ και εισήγηση της Δ/νσης Αστυνομίας Εύβοιας.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ακολούθησε συνάντηση των εκπροσώπων της ΔΕΠ/ΟΧΕ και των σωματείων για την εύρυθμη διεξαγωγή των τελικών.

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 09:30, θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης σύσκεψη για τον 2ο τελικό της Handball Premier Ολυμπιακός-ΑΕΚ.