Η Β. Γκάτζιου για τη μεταγραφή της στην Γκραν Κανάρια: Είμαι αισιόδοξη και έτοιμη να το δοκιμάσω

Σπουδαία μεταγραφή πήρε η Βάσια Γκάτζιου, καθώς την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Ροκάσα Γκραν Κανάρια. Η 24χρονη δεξιά εξτρέμ συμφώνησε με την ισπανική ομάδα για ένα χρόνο και θα έχει συμπαίκτρια και την Αγνή Ζυγούρα. Η ίδια μίλησε για τη μεταγραφή της, την επιθυμία της να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αλλά και τις προσδοκίες της.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο e-handball.gr:

Καταρχάς πώς ήρθε η μεταγραφή;

Ήταν κάτι που σκεφτόμουν και ήθελα να κάνω. Ξεκίνησα φτιάχνοντας ένα βίντεο με highlights από προηγούμενα παιχνίδια. Μετά από κάποιο διάστημα με προσέγγισαν κάποιοι μάνατζερ με προτάσεις. Πήρα την απόφαση που θεώρησα καλύτερη για εμένα κλείνοντας τη μεταγραφή μου στην Ισπανία.

Πώς αισθάνεσαι;

Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω το επόμενο βήμα. Όπως είπα ήταν κάτι που ήθελα. Μετά από αρκετή δουλειά τα τελευταία χρόνια και σε συνεργασία με εξαιρετικούς ανθρώπους, πιστεύω κατάφερα να φτάσω σε ένα επίπεδο που μπορώ να αντεπεξέλθω στο εξωτερικό.

Τι περιμένεις να δεις τη νέα σεζόν; Ποιες είναι οι προσδοκίες σου;

Το πρωτάθλημα στην Ισπανία είναι αρκετά ανταγωνιστικό και τα παιχνίδια ακόμα περισσότερα. Ελπίζω αυτό το βήμα μέσα από αρκετή δουλειά και περισσότερες εμπειρίες να με βοηθήσει να βελτιωθώ σαν αθλήτρια σε υψηλότερο επίπεδο.

Πώς σου φαίνεται που θα αγωνιστείς στην Ισπανία;

Είναι μια καινούρια πρόκληση για εμένα. Θα βρίσκομαι αρκετά μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους, όμως είμαι αισιόδοξη και έτοιμη να το δοκιμάσω.