∆ημητρούλιας: «Η ΑΕΚ μπαίνει στο χάρτη των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρούλια στο match programme του αγώνα με την Ταμπατάνια:

Νέα διοργάνωση, νέα μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΚ, ποια συναισθήματα υπερισχύουν;

 «Είναι μεγάλη μας τιμή και περηφάνια, για τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και για την ΑΕΚ, η συμμετοχή στο EHF European League. Σε μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου με κορυφαία κλαμπ. Τα βλέμματα της χαντμπολικής Ευρώπης θα πέσουν επάνω μας. Είναι μια χρονιά που πραγματικά η ΑΕΚ μπαίνει στο χάρτη των σπουδαίων ομάδων με τη συμμετοχή της σε ένα τέτοιο θεσμό».

Τι μπορούμε να περιμένουμε στην πρεμιέρα κόντρα στην Ταταμπάνια;

«Η Ταταμπάνια είναι μια ομάδα πολύ ισχυρή και αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, το ουγγρικό. Είναι όμως ένα παιχνίδι, αυτό της Τρίτης, που θέλουμε να το διεκδικήσουμε. Είναι η πρεμιέρα και θέλουμε να εμφανιστούμε ικανοί για το καλύτερο. Επίσης, θα επιστρέψουμε στο γήπεδο που πήραμε ευρωπαϊκό τίτλο, οπότε είμαι σίγουρος πως θα έχουμε πολλή ενέργεια. Έχουμε και εμείς τα δικά μας όπλα απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στην Ταταμπάνια και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τι έχετε πει στους παίκτες σας σχετικά με τη διοργάνωση;

 «Αυτό που τους είπα είναι πως αρχικά είναι για όλους μας μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση και να κοντραριστούμε με ομάδες που αγγίζουν το τοπ επίπεδο. Πέρα από το τι σημαίνει για την ΑΕΚ η διοργάνωση, έχω πει σε όλους πως για την καριέρα τους είναι ένας θεσμός που μπορεί να τους απογειώσει. Κάποιοι θα ξεχωρίσουν σε αυτόν τον θεσμό και μπορεί να γίνουν γνωστοί στην Ευρώπη. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους μας και κυρίως για την ΑΕΚ».

Τι μήνυμα, θα θέλατε να στείλετε προς τον κόσμο της ΑΕΚ;

«Στη Χαλκίδα είχαμε το τελευταίο μας μεγάλο ραντεβού με τον κόσμο της ΑΕΚ. Παρά τις απαγορεύσεις, το νιώσαμε γεμάτο το γήπεδο γιατί όσοι ήταν εκεί, είχαν τρομερή ενέργεια. Αν υπάρχει αντίστοιχη ενέργεια στο παιχνίδι της Τρίτης, είμαι σίγουρος πως θα έχουμε το πλεονέκτημα για το αποτέλεσμα. Περιμένουμε όλοι τον κόσμο της ΑΕΚ στο γήπεδο προκειμένου να μας στηρίξει και να είναι κοντά μας σε αυτή τη δύσκολη, αλλά νέα προσπάθεια που κάνουμε στην Ευρώπη».

Δείτε εδώ όλο το match programme:

https://www.aek.gr/programm.pdf