Ιωνικός Affidea- Bianco Monte Δράμα (21/1, 18.00)

Σημαντικό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ιωνικό να υποδέχεται τη Δράμα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από καλές εκτός έδρας εμφανίσεις, οι γηπεδούχοι έχασαν στο τέλος από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν του Δούκα. Ο Ιωνικός «καίγεται» για τους βαθμούς, καθώς παλεύει για την παραμονή, ενώ η ομάδα της Δράμας θέλει τους βαθμούς για να εδραιωθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη. Μελετάκος και Μαντζόπουλος θα είναι εκτός για τον Ιωνικό.

Δηλώσεις
Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής Ιωνικού): «Επί της ουσίας οι ομάδες είναι πολύ κοντά αγωνιστικά. Μας χωρίζουν λίγοι βαθμοί. Η Δράμα έχει καλή ψυχολογία, προέρχεται από μεγάλη νίκη, αλλά και εμείς θα παλέψουμε στα ίσια και ειδικά στην έδρα μας, έχουμε τον πρώτο λόγο. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς σε παιχνίδια που κρίνονται σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν περισσότερο με εμάς».

Μάριος Μωραΐτης (αθλητής Δράμας): «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Το παιχνίδι κατά την γνώμη μου θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην συγκέντρωση των αθλητών. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει στις αδυναμίες του αντιπάλου και θεωρώ ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι προκειμένου να κατακτήσουμε τους δύο πόντους. Εύχομαι πάνω από όλα Υγεία και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

 

Διαιτητές Νάσκος- Χαρίτσος, Ανταλής
https://www.youtube.com/watch?v=Z0Gs-0GKQe8