Ήττα για την Ντράμεν πριν την ΑΕΚ

Δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο νορβηγικό πρωτάθλημα πριν το επαναληπτικό ματς με την ΑΕΚ στην Σκανδιναβία για το Challenge Cup η Ντράμεν, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 33-30 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και συμμετέχουσα στο Champions League Έλβερουμ.

Έτσι μετά από αυτό το αποτέλεσμα, το σύνολο του Κρίστιαν Κιέλινγκ υποχώρησε στην τρίτη θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς, με την Άρενταλ να την προσπερνά στην ισοβαθμία.

Το ματς καθόλη την διάρκεια ήταν ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 15-14 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο προπονητής των γηπεδούχων χειρίστηκε σωστά τις αλλαγές των παικτών του και σε συνδυασμό με την εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακά του.