Ηττήθηκε και αποκλείστηκε στους «32» του European Cup ο Παρνασσός

Ο Παρνασσός Στροβόλου ολοκληρώθηκε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στους «32» του EHF European Cup απέναντι στη CS Minaur Baia Mare καθώς ηττήθηκε με 29-24. Οι Στροβολιώτες έχασαν και το δεύτερο παιχνίδι στο «Τ. Παπαδόπουλος – Ελευθερία» μετά από αυτό του Σαββάτου. Οι Ρουμάνοι βρίσκονται στην 4η θέση του πρωταθλήματος της χώρας τους και είναι στο No13 της κατάταξης της EHF, ενώ έχουν ως στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Μετά την ήττα με 28-25 το Σάββατο (12/12) ως τυπικά γηπεδούχος – και τα δύο ματς έγιναν στη Λευκωσία – ο Παρνασσός ήθελε νίκη με 3+ γκολ για να περάσει. Προηγήθηκε με 2-3 όμως οι Ρουμάνοι πήγαν στα αποδυτήρια με 16-14, έχοντας σχεδόν αγκαλιάσει την πρόκριση, αφού στο τελευταίο 30λεπτο ο Παρνασσός έπρεπε να ανατρέψει διαφορά πέντε γκολ. Η κυπριακή ομάδα ισοφάρισε 19-19 αλλά η Minaur Baia Mare πέρασε μπροστά στο 53’ με 24-21 και κάπου εκεί τελείωσε η υπόθεση πρόκριση. 

Μεγάλο παιχνίδι έκανε και πάλι ο Παπακυπριανού με οκτώ γκολ.

Παρνασσός (Σ. Ζωγράφος): Ταρτίος (τ), Παπακυπριανού 8, Νικηφόρου 5, Χάλαρης 5, Εβδοκίμοβ 3, Δημοσθένους 2, Γιαννόπουλος 1, Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου, Στούμπης, Χατζηδάκι, Λαζάριν, Κεραμιδάς, Μακρής, Ρούσσος (τ)