Και η ΑΕΚ δίπλα στον μικρό Γιωργάκη

Το κοινωνικό της δείχνει για ακόμη μια φορά η ΑΕΚ, με του κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν ότι στο εντός έδρας ματς της προσεχής Δευτέρας κόντρα στον Διομήδη όποιος θέλει θα συνεισφέρει στον αγώνα του μικρού Γιωργάκη μπορεί να το κάνει στην είσοδο του Γ. Κασιμάτης και σε κουμπαράδες που θα έχουν τοποθετηθεί για αυτόν το σκοπό, στηρίζοντας έτσι το μικρό μαχητή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ένωσης:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι στην αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ της με τον Διομήδη Άργους για την 5η αγωνιστική της Handball Premier που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης τις 20:30 στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, θα είναι αφιερωμένη στον μικρό Γιώργο Ιωάννου, που θα πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί στην Αυστρία σε εξειδικευμένη κλινική, ώστε να αφαιρεθεί ο όγκος που έχει στην υπόφυση και το οπτικό χίασμα.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ στέκεται στο πλευρό του Γιωργάκη και των γονιών του και στην είσοδο όποιος θέλει θα συνεισφέρει όσα χρήματα επιθυμεί, σε κουμπαράδες που θα έχουν τοποθετηθεί για αυτόν το σκοπό, στηρίζοντας έτσι το μικρό Γιωργάκη.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ και τους φίλους του αθλήματος, να βρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν όπως μπορούν το μικρό μαχητή της ζωής.

Όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στον αγώνα και επιθυμούν να ενισχύσουν το μικρό Γιωργάκη, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό του Συλλόγου “Μικρός Πρίγκιπας” που είναι αρωγός του μικρού μαχητή.

Λογαριασμός: Τράπεζα Πειραιώς, με ΙΒΑΝ GR82 0171 1150 0061 1514 5359 965, με την αιτιολογία κατάθεσης Γεώργιος Ιωάννου.

Η ομάδα χάντμπολ περιμένει το μικρό Γιωργάκη και την οικογένειά του στο γήπεδο!

ΟΛΟΙ στο “Γ. Κασιμάτης”! ΟΛΟΙ στο πλευρό του Γιωργάκη!»