Και ο ΠΑΟΚ στο τουρνουά Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Την Τρίτη και Τετάρτη 11- 12/02 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το δεύτερο τουρνουά Χειροσφαίρισης Δημοτικών σχολείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της ΜΕΝΤ.

Συμμετείχαν 26 Δημοτικά Σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Καλαμαριάς με τριάντα έξι (36) ομάδες Αγοριών και είκοσι και επτά (27) ομάδες Κοριτσιών. Περισσότερα από 750 παιδιά βιώσαν τη χαρά της συμμετοχής σε ένα τουρνουά με αγωνιστικό μεν χαρακτήρα, αλλά κύρια με παιδαγωγικό προσανατολισμό.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τη Φυσική Αγωγή και το Σχολικό Αθλητισμό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με την ΕΣΧΘ και τον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Όπως επισημαίνει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ:

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και η Ακαδημία Handball του Α.Σ. ΠΑΟΚ υπήρξαν ενεργοί συνδιοργανωτές και αρωγοί της προσπάθειας με αποτέλεσμα την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του αγωνιστικού.

Το παρών από την χαντμπολική οικογένεια του ΠΑΟΚ, έδωσαν οι αθλητές, Απόστολος Παλάσκας, Γιώργος Παπαβασίλης, Χάρης Μπαλτατζής, οι «Κυπελλούχες», Φωτεινή Νούσια και Ναυσικά Ματαρώνα, η προπονήτρια, Εύη Μπουντούλα, και ο υπεύθυνος των ακαδημιών χάντμπολ, Αναστάσιος Παπαγιώτας.

Τον γενικό συντονισμό είχε η Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ.α Κώμη Κονακλή σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ11 κο. Βασίλειο Σίσκο“.

Πηγή εικόνας: acpaok.gr