Και του χρόνου στη Δράμα ο Χαϊτίδης

Την ανανέωση της συνεργασίας του και την επόμενη σεζόν με τον Χρήστο Χαϊτίδη ανακοίνωσε η Δράμα. Ο 25χρονος εξτρέμ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «μετά από μια εξαιρετική πορεία που διανύουμε φέτος με την ομάδα επέλεξα να αποδεχθώ την πρόταση ανανέωσης που μου έγινε από την διοίκηση και τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

 

Αναλυτικά η δημοσίευση της ομάδας:

Ο Χρήστος Χαϊτίδης ανανέωσε την αγάπη του στον σύλλογο και για την επόμενη χρονιά.  

Παραμένει στον BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ και για την επόμενη χρονιά ο Χρήστος Χαϊτίδης. Είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που ο αριστερός εξτρέμ από την Πτολεμαΐδα θα αγωνιστεί στην ομάδα της Δράμας. Ο αθλητής προσφέρει διαχρονικά στους Δραμινούς, καθιερώθηκε και κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη όλων στην Δράμα με το ήθος του αλλά κυρίως με την αγωνιστική του ποιότητα αφού τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους πρώτους σκόρερ των Δραμινών. Αθλητής και ομάδα τα βρήκαν σε όλα ενώ ο σύλλογος παρόλο που ήθελε την διετή ανανέωσή του εκτίμησε την διάθεσή του για παραμονή και την επόμενη χρονιά.  

Ο Χρήστος Χαϊτίδης δήλωσε για την παραμονή του: «Μετά από μια εξαιρετική πορεία που διανύουμε φέτος με την ομάδα επέλεξα να αποδεχθώ την πρόταση ανανέωσης που μου έγινε από την διοίκηση και τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Δε σταματάμε ποτέ να ονειρευόμαστε και βήμα βήμα θα φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Επιθυμία όλων σε αυτό το σύλλογο είναι να βρεθούν οι Δραμινοί καταπληκτικοί φίλαθλοι στο γήπεδο, δίπλα μας, και να δημιουργήσουν αυτήν την υπέροχη ατμόσφαιρα που είχα νοιώσει όταν δεν υπήρχαν τα απαγορευτικά μέτρα. Όλοι μαζί πάμε πιο ψηλά».