Καλωσορίζει Τσάνινο και Τζανακάκη ο Άρης Νίκαιας

Στην απόκτηση των Αλέξανδρο Τσάνινο και Μάριο Τζανακάκη προχώρησε ο Άρης Νίκαιας.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου:

Ανακοινώνουμε με χαρά και καλωσορίζουμε στην ομάδα μας δύο εξαιρετικούς αθλητές τον Αλέξανδρο Τσάνινο, (ευχαριστούμε τον ΟΣΦΠ για τον δανεισμό του) και τον Μάριο Τζανακάκη τ/φ (ΠΓΣ) που ξαναήταν μαζί μας στην χρονιά ανόδου στην Handball Premier, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσδοκίες τους με την ομάδα μας.  

Οι δηλώσεις τους: 

Μάριος Τζανακάκης: «Ειμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μια ομάδα με πολλούς φίλους και πρώην συμπαίκτες.Ειχαμε κερδίσει μαζι την άνοδο οπότε αυτό μου δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις από το προηγούμενο πέρασμα. Το project του Άρη Νίκαιας με τις ακαδημίες, η οργάνωση του συλλόγου και η προοπτική του νέου γηπέδου ήταν τα στοιχεία που με έκαναν να αποφασίσω. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία με κρυφό πόθο την είσοδο στην 4αδα της Αθήνας». 

Αλέξανδρος Τσάνινος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στην μεγάλη κατηγορία είναι μια πρόκληση για μένα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο του Άρη Νίκαιας αλλά και τον προπονητή Ιωάννη Γρηγορακη που με εμπιστεύτηκαν, εύχομαι να έχουμε μια καλή και υγιής χρόνια».