Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα της Handball Premier πανηγύρισε ο Δούκας που επικράτησε 37-36 της Σαλαμίνας στο Δαϊς.
Ο παίκτης του Δούκα, Αντώνης Καρακεχαγιάς, δήλωσε ότι τίποτα δεν χαρίζεται στην ομάδα του και η σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαλαμίνας. Έπρεπε να παραμείνουμε συγκροτημένοι μέχρι τέλους. Το καταλάβαμε αυτό από το τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται, πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, γιατί έχει μια δύσκολη συνέχεια. Όσον αφορά το παιχνίδι είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, κρατήσαμε τους δύο βαθμούς και προχωράμε. Γνωρίζαμε όλοι ότι αν ο καθένας ξεχωριστά έδινε το 100% θα παίρναμε τους δύο βαθμούς. Ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν εξ’ αρχής στα γερά νεύρα και στην άμυνα. Όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμιακό, είναι πολύ ξεχωριστά, ειδικά με την ΑΕΚ θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε κόντρα σε ξεχωριστούς παίκτες. Συνεχίζουμε τη δουλειά και όπως είπα τίποτα δεν μας χαρίζεται».
https://www.facebook.com/watch/?v=369295440861351