Καραμπουρνιώτης: «Όγδοος παίκτης ο κόσμος μας»

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα παιχνίδι με χαρακτήρα «τελικού» όσον αφορά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αφού το Σάββατο (10/12) θα υποδεχθεί  την Βάκερ Τουν στις 16:30 στο Κλειστό της Ηλιούπολης, με στόχο τη νίκη πρόκριση στους «16» του EHF European Cup.
Το συγκρότημα του Γιώργου Καρασαββίδη, θέλει να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Ελβετία, όπου ηττήθηκε με 24-22 και χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Η ομάδα προέρχεται από μια δίκαιη εκτός έδρας ήττα κοντά σε μια καλή και παραδοσιακά δυνατή ομάδα. Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο αμυντικά που σε συνδυασμό με την αστοχία είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ , στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού όμως παίξαμε όπως αρμόζει στις δυνατότητες μας και καταφέραμε να έχουμε ένα τελικό σκορ που μας φέρνει άξιους διεκδικητές της πρόκρισης στον επόμενο αγώνα. Έχοντας εντοπίσει τα λάθη μας πλέον έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για ένα τελικό το Σάββατο που μοναδικό μας στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε αυτόν τον αγώνα σημαντικό ρόλο για εμάς θα παίξει και η παρουσία του 8ου παίκτη μας που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τους θέλουμε δίπλα μας για 60 λεπτά και να είναι σίγουροι, ότι η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να πετύχουμε άλλη μια ευρωπαϊκή πρόκριση, όλοι μαζί με το πάθος μας».