Καρασαββίδης: «Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τους παίκτες μου – Στον Ολυμπιακό παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης στο e-hanball.gr:

«Είναι ένα παιχνίδι που έχει μόνο μια λέξη για να το περιγράψω: οι παίκτες του Ολυμπιακού. Και χωρίς επίθετο, δεν έχω βρει λέξη να περιγράψω τα παιδιά ήταν πολύ παραπάνω από τακτικές, από ετοιμότητα. Υπερέβαλαν εαυτό, η ομάδα είναι στο 70% μέχρι να ξαναβάλουμε τους καινούριους παίκτες. Φαίνεται ότι στην επίθεση ακόμα έχουμε θέμα, αλλά οι παίκτες το ξεπέρασαν με έναν αντίπαλο πολύ ισχυρό και έναν τερματοφύλακα που δεν βρήκαμε λύση. 

Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να τρέξουμε περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να τρέξουμε. Το σκορ τα λέει όλα. Πρέπει να βρούμε τρόπους πώς από αυτή την άμυνα το 18 θα ανέβει. Αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο μια ομάδα αργεί να μονταριστεί στην επίθεση.

Υπάρχει ικανοποίηση, όμως όχι 100%, γιατί κατά βάθος το πιστεύαμε. Είμαστε στον Ολυμπιακό, η εμφάνιση έρχεται δεύτερη. Υπάρχει ικανοποίηση μόνο αν βγεις απέξω και πεις είναι καινούρια ομάδα κλπ. Για εμάς που είμαστε μέσα στον Ολυμπιακό παίζεις για να κερδίζεις και για το πρωτάθλημα. Δεν μπορείς αλλιώς».