Καρασαββίδης και Λιόλιος για τη νίκη επι του Διομήδη και τα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνιδια

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Διομήδη Άργους με 34-26 και σκαρφάλωσε μόνος στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και οι Γιώργος Καρασαββίδης και Βασίλης Λιόλιος μιλούν για τη νίκη αυτή καθώς επίσης και για την Ευρωπαϊκή πρόκληση που έχουν μπροστά τους

Γιώργος Καρασαββίδης: «Το Άργος είναι, όντως, μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα, έχουμε μπει σε μια περίοδο, που παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Παίξαμε λίγο… μπουκωμένα στην αρχή, δηλαδή το ψάχναμε το παιχνίδι. Αρχίζουμε σιγά-σιγά να εμπιστευόμαστε τη δουλειά που κάνουμε και το πλάνο που βγάζουμε. Νομίζω, συνεχίσαμε από το προηγούμενο παιχνίδι. Πήραμε κάποιο χρόνο στη επίθεση για να βρεθούμε μεταξύ μας. Πλέον, έχουμε μπει σε μία σειρά αγώνων Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Αν μπορέσουμε να βγάλουμε τα πράγματα που μας έφεραν σήμερα στη νίκη και έρθει και στο τέλος η διαφορά, θα είναι καλοδεχούμενη. Θα το παλέψουμε».

Βασίλης Λιόλιος: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιθετικά και αμυντικά. Την Κυριακή, έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ευρωπαϊκό για φέτος, που είναι και ένας από τους βασικούς μας στόχους στη σεζόν. Την Πέμπτη, θα δούμε και σε βίντεο τον αντίπαλο μας για να έχουμε παραπάνω λεπτομέρειες. Πιστεύω, όμως, ότι η ομάδα είναι στα μέτρα μας και ότι είμαστε καλύτερη ομάδα».