Κόντρα στον Φαίακα πριν την Dobele ο ΠΑΟΚ

Έχοντας ολοκληρώσει αήττητος τον πρώτο γύρο (6Χ6) και πριν την ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στην TENAX Dobele στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Round 3 του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Φαίακα Κέρκυρας.

Ο Θανάσης Παπαζόγλου, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς, καθώς θέλουμε να διευρύνουμε το σερί μας στο πρωτάθλημα. Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να πάμε ως αήττητοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια». 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.