Κοπής πίτας στον Λεωνίδα Α.Γ και προβληματισμός για την έλλειψη γηπέδου

Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 9/2 στα γραφεία του συλλόγου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και ο αγιασμός των ομάδων από τον Πάτερ Κωνσταντίνο παρουσία των περισσοτέρων αθλητών γονέων και παλαιμάχων αθλητών με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Τσίρμπα Σταύρο να δίνει το παρόν μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αποστόλου Ηλία.

Η ομιλία του Δημάρχου ήταν ενωτική όσον αφορά τον Δήμο και τον Α.Ο. Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να λύσουν το χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει που και δεν είναι άλλο από την φυσική έδρα του συλλόγου. Φυσικά στάθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου που στέκονταν απέναντί του λέγοντας ότι ο σύλλογος δουλεύει άψογα πάνω σε αυτό το κομμάτι και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για τα παιδιά του δήμου μας.

Τέλος έδωσε την ευχή και το έναυσμα για την άνοδο της ομάδας λέγοντας ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα που έχει κάνει γνωστό το Δήμο Αγίων Αναργύρων σε όλη την Ελλάδα.

Οι άνθρωποι του Λεωνίδα θέλησαν να ευχαριστήσουν την Διοικητική αρχή που έδωσε το παρόν στην εκδήλωσή τους, λέγοντάς τους ότι θα είναι αρωγοί σε θέματα αθλητισμού στην νέα προσπάθεια που κάνουν στο Δήμο μας.