Κοτανίδης: Να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση

Τη ρουμάνικη Μπέγια Μάρε έδειξε ως αντίπαλο της Ανόρθωση στους «8» του European Cup η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη Βιέννη. Ο διεθνής τερματοφύλακας Κώστας Κοτανίδης σχολίασε στο e-handball.gr την κλήρωση, αλλά και την πρόκριση της ομάδας της Αμμοχώστου για πρώτη φορά στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δηλώνοντας πως θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, αλλά και πως με την μέχρι τώρα πορεία τους έχουν αναδείξει το κυπριακό χάντμπολ σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για την κλήρωση: «Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης θεωρώ πως δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Η Μπάια Μαρε είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Ρουμανία με πολλές παραστάσεις στο European Cup. Για εμάς αυτά τα δύο παιχνίδια θα είναι σαν τελικοί. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση». 

 Για την πρόκριση στους προημιτελικούς του EHF European Cup: «Τα συναισθήματά μας μετά την πρόκριση στους «8» του European Cup είναι σίγουρα η χαρά και η περηφάνια. Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τα μέχρι τώρα επιτεύγματα μας στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι ήταν και θα είναι ένας τελικός για εμάς και με αυτήν τη νοοτροπία θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που με την μέχρι τώρα πορεία μας έχουμε αναδείξει το κυπριακό χάντμπολ σε ευρωπαϊκό επίπεδο».