«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η σημερινή αναμέτρηση με την Πυλαία τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Δράμας Σάκης Βαλαβάνης. Επίσης δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην Πυλαία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ευχαριστώ τον φίλο μου Παναγιώτη Γούσιο για τα καλά του λόγια και θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να πω για αυτό το οικοδόμημα με τις πόσες Πανελλήνιες διακρίσεις και έχει μια αξιοπρόσεκτη πορεία τα τελευταία χρόνια. Περιμέναμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά αν και μας επηρέασε η διπλή αποβολή του Ντράσκιτς που είναι κάτι που πρέπει να δούμε καθώς η ομάδα έμεινε χωρίς έναν από τους βασικούς ηγέτες της. Εμείς βρήκαμε γκολ στο ανοιχτό γήπεδο. Το παιχνίδι μπορούσε να καταλήξει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Στο κομμάτι της διαιτησίας θεωρώ ότι έγιναν λάθη και για τις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει να ξέρουμε ότι αρκετά παιχνίδια θα κρατήσουν μέχρι τα τελευταία λεπτά και πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Ο κόσμος είναι παράσημο για εμάς, τα παιδιά τον έχουν κερδίσει με τον τρόπο που παίζουν και πάντα μας βοηθάει. Εϊναι ένα ακόμη λιθαράκι για εμάς. Θέλουμε να έρθει κι άλλος στο γήπεδο».

Από την πλευρά των παικτών ο Ανέστης Κοβογλανίδης τόνισε: «Αρχικά συγχαρητήρια στην Πυλαία που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Από εκεί και μετά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει και αγαπά το άθλημα. Στηριζόμαστε στην έδρα μας και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τον κρατήσουμε. Είναι αστείο όμως να αναλωνόμαστε σε διαιτησίες καθώς έτσι δεν πάει μπροστά το άθλημα. Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι παίκτες. Δεν είναι δική μας δουλειά η διαιτησία. Θέλω να αναφερθώ και στο κουτί που υπήρχε σήμερα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ και εύχομαι πραγματικά το παιδί να είναι καλά».