Κύπελλο Ανδρών (Φαση 16): AΣΕ Δούκα- Ιωνικός Affidea (21/12, 18.00)

Στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» ο ΑΣΕ Δούκα θα υποδεχτεί την τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε… ματσάρες.
Ο γηπεδούχος Δούκας -που ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στον Α’ γύρο της Handball Premier από την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη- είναι έτοιμος για να διεκδικήσει το εισιτήριο που θα του «ανοίξει την πόρτα» για τους «8» του θεσμού.
Από την άλλη, ο Ιωνικός Affidea μπορεί να αγωνίζεται μακριά από την έδρα του, ωστόσο, μοναδικός του στόχος είναι η νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση.
Άπαντες και στα δύο στρατόπεδα, γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θέλει απόλυτη προσοχή και αγωνιστική πειθαρχία για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δηλώσεις
Δημήτρης Τζηράς (Παίκτης ΑΣΕ Δούκα): «Ο αγώνας με τον Ιωνικό Ν.Φ. είναι κομβικής σημασίας για εμάς. Το κύπελλο Ελλάδος είναι ένας θεσμός που θέλουμε να προχωρήσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύω πως εάν παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος. Είμαστε σε μια διαρκώς ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και θέλουμε αυτό να επιβραβευθεί με μια πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου».

Σωτήρης Αϊβαλιώτης (Παίκτης Ιωνικού ΝΦ): «Αισίως ξεκινάει ο θεσμός του Κυπέλλου και για την ομάδα μας βρίσκοντας μας αντιμέτωπους με μια πολύ καλή ομάδα μέσα στην έδρα της. Θα είναι ένα δυναμικό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Θέλουμε πολύ να παρουσιάσουμε την καλή μας εικόνα και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να κλείσουμε με θετικό πρόσημο την χρονιά».