Μάλλιος και Τσιγαρίδας στις Ακαδημίες του Διομήδη Άργους

Οι αθλητές της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Διομήδη, Χάρης Μάλλιος και Χρήστος Τσιγαρίδας αναλαμβάνουν προπονητικό ρόλο στις ακαδημίες του Συλλόγου. Όπως έγινε γνωστό, ο Χάρης Μάλλιος θα καθοδηγήσει το τμήμα Παμπαίδων Α’ ενώ ο Χρήστος Τσιγαρίδας την ομάδα των Παμπαίδων Β’.
Οι ιθύνοντες του τμήματος ανέρτησαν στην επίσημη σελίδα τους στο facebook φωτογραφικό υλικό από τις πρώτες τους προπονήσεις ενώ ακολούθησε και το… ανάλογο καλωσόρισμα.

Για τον Χάρη Μάλλιο έγραψαν χαρακτηριστικά: “Ανέκαθεν είχε μια μοναδική σχέση με τα παιδιά. Είναι τα πρώτα που ξεσηκώνονται με τις ενέργειες του στο παρκέ. Πόλος έλξης γι’ αυτά, με τη φανέλα του κάθε χρονιά να αποτελεί πολύτιμο τρόπαιο και να δίνουν μάχη ποιο θα προλάβει να την πάρει. Ένα πρότυπο αθλητή και πρωταθλητή, πηγή έμπνευσης για τα παιδιά, δεν μπορούσε παρά να είναι η καλύτερη επιλογή να αναλάβει το δύσκολο ρόλο του προπονητή. Ο Χάρης Μάλλιος αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας των Παμπαίδων Α του Διομήδη, σε ένα νέο εγχείρημα γι’ αυτόν. Να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει, από την πλούσια μέχρι τώρα καριέρα του. Λάτρης ο ίδιος της συστηματικής και εντατικής δουλειάς, της ευγενούς άμιλλας και του ‘ευ αγωνίζεσθαι” αποτελεί ένα υγιή αθλητικό πρότυπο και είναι βέβαιο πως θα σμιλεύσει ακέραιους αθλητικούς χαρακτήρες, πρωταγωνιστές στο παρκέ, μα με σεβασμό πάντα στον αντίπαλο. Καλή Aρχή Χάρη! Show them the way”

Για τον Χρήστο Τσιγαρίδα ανέφεραν στην ανάρτηση τους:“Οι Μεγάλοι Λύκοι εκπαιδεύουν τα Λυκάκια! Ο Χρήστος Τσιγαρίδας θα προπονεί τα τμήματα των Παμπαίδων Β και Μίνι. Το εκρηκτικό στυλ που αγωνίζεται και η ταχύτητα του Χρήστου γοητεύει και συναρπάζει τα παιδιά! Με την ευγένεια και το χαμόγελο του αναλαμβάνει να μυήσει στα μυστικά του χάντμπολ τα μικρά Λυκάκια μας, αποτελώντας μια ιδανική επιλογή γι’ αυτές τις τρυφερές ηλικίες. Καλή Αρχή Χρήστο με τα Λυκάκια σου”.