Μανιά: «Θα κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια»

Η περιφερειακή αριστερόχειρας της Νέας Ιωνίας και διεθνής, Κατερίνα Μανιά, μίλησε στον OVER FM και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου για το σημερινό ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Κάθε χρονιά περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ λόγω της ανταγωνιστικότητας του ματς. Πιστεύουμε ότι για ακόμα μια φορά θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Έχουμε καιρό να παίξουμε, είμαστε πολύ ενθουσιασμένες, θέλουμε να δώσουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε στον τελικό.

Γίνεται μια νέα αρχή στην ομάδα, το ρόστερ είναι νεανικό, δεν βασιζόμαστε σε ξένες παίκτριες. Φέτος γίνεται μια αρκετά στοχευμένη προσπάθεια, όλα τα κορίτσια προσπαθούν 100% και θεωρώ ότι η ομάδα έχει δέσει ακόμα περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ έχει αβαντάζ λόγω αγωνιστικού ρυθμού. Έχει άλλες εικόνες γιατί έχει δώσει και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εμείς είχαμε 3μηνη αποχή λόγω της κατάστασης. Θα τον κοιτάξουμε στα μάτια. Θέλουμε να κερδίσουμε. Και οι 4 ομάδες του Final-4 είναι οι 4 καλύτερες ομάδες. Δεν θα πω ότι υπάρχει φαβορί στο Βέροια-Αναγέννηση Άρτας γιατί και στο πρωτάθλημα τα ματς ήταν αμφίρροπα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εικόνα να δει τι ακριβώς θα αντιμετωπίσει γιατί δεν μας έχει δει να παίζουμε σε ανταγωνιστικά παιχνίδια, οπότε ως προς αυτό έχουμε ένα μικρό αβαντάζ

Το γήπεδο του Κορυδαλλού είναι εξαιρετικό με το νέο τάραφλεξ. Είμαι χαρούμενη, από εδώ ξεκίνησα».