«Μας… χόρεψε σάμπα»!

Η Μέλσουνγκεν και οι εκπρόσωποι της έχουν αφήσει στην άκρη τις υπεροπτικές δηλώσεις που είχαν κάνει αμέσως μετά την κλήρωση που τους είχε φέρει κόντρα στον Ολυμπιακό για τον 3ο γύρο του EHF Cup.

Πλέον μετά το αποτέλεσμα (32-28) του πρώτου αγώνα με την οριακή νίκη και την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι μεν αισιόδοξοι, πράγμα λογικό, αλλά είναι συγκρατημένοι.

Αυτό φανερώνεται περίτρανα και από τα όσα γράφει η Μέλσουνγκεν στην επίσημη ιστοσελίδα της που αναφέρεται στο σκορ του πρώτου αγώνα «δεν είναι ένα ανακουφιστικό αποτέλεσμα και μαξιλαράκι ασφαλείας», ενώ επίσης κάνει λόγο για «καυτή ατμόσφαιρα» που θα συναντήσει στου Ρέντη, ενώ στέκονται και στην σημαντική παρουσία των δικών τους οπαδών που θα ακολουθήσουν την ομάδα.

Επιπλέον η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου κάνει ειδική αναφορά στον Γρηγόρη Σανίκη, όπως είναι φυσικό, αφού αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με την Μέλσουνγκεν, αλλά κυρίως στέκεται στον Βραζιλιάνο Πάτρικ Λέμος για τον οποίο γράφει πως «χόρεψε… σάμπα την άμυνα της Μέλσουνγκεν σκοράροντας 11 φορές»!