«Με καλή άμυνα καταφέραμε να ξεφύγουμε»

Στο γεγονός πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος και αυτό ουσιαστικά ήταν το…κλειδί της νίκης, στάθηκε στις δηλώσεις του ο συνεργάτης του Πάνου Γούσιου στον πάγκο της Πυλαίας, Ηλίας Σεβαστίδης. Δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει την καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα της ομάδας Ανδρέα Ορφανουδάκη που έδωσε ενέργεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν περίπου ίδιο και από τις δύο ομάδες, αλλά εμείς ήμασταν πιο νευρικοί στην επίθεση και δεν βρήκαμε εύκολο σκοράρισμα. Στο δεύτερο μέρος θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερη άμυνα, εδικά από το 45ο λεπτό και μετά κάναμε πολλά φάουλ. Αυτός ήταν σημαντικός παράγοντας στο να μην επιτρέψουμε στην αντίπαλη ομάδα να περάσει πολλά σουτ απ’έξω, που ήταν και το κύριο παιχνίδι τους και να περιορίσουμε τον πλεί-μέικερ τους που μας δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα. Γι ακόμα ένα παιχνίδι ήταν πολύ καλή η εμφάνιση του Ανδρέα (σ.σ Ορφανουδάκης) που έδωσε ενέργεια στην ομάδα και κράτησε χαμηλά το σκορ για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε».

Ο αθλητής του ΑΕΣΧ Πυλαίας Νικόλας Κουκμίσης σημείωσε με τη σειρά του στο e-handball.gr για την αναμέτρηση: «Άλλη μια νίκη για εμάς που συνοδεύτηκε από μια καλή εμφάνιση. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Άρη και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων και με τον Δούκα για το καλύτερο πλασάρισμα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Κέρκυρας».