Με το Άρης Νίκαιας-Ολυμπιακός ολοκληρώνεται η αγωνιστική

Με τον Άρη Νίκαιας να υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος τον Ολυμπιακό (26/6, 19:30) στο Κλειστό του Ρέντη, ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της Handball Premier.

Στο “2 στα 2” στοχεύουν οι ερυθρόλευκοι, την πρώτη νίκη ψάχνει ο Άρης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Κώστας Κοτανίδης, Αλέξανδρος Κουκουλάς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Μάρκο Μπούντιτς, Μάρκο Τερλέτσκι, Ταξιάρχης Παπαδημητρίου, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Δομπρής Θοδωρής Δεληχρήστος, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Άνχελ Μοντόρο, Στέφανος Μιχαηλίδης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Έχει διακοπεί ελαφρώς η συνέχεια της καλής μας προετοιμασίας για διάφορους λόγους όμως τα παιδιά δείχνουν ότι ανταπεξέρχονται σε όλες τις νέες συνθήκες. Όπως και στο προηγούμενο ματς που χάσαμε κάποιους παίκτες στη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι υπόλοιποι κάλυψαν επάξια το κενό. Εμείς θέλουμε να εμφανιζόμαστε σε κάθε ματς όλο και καλύτεροι, θέλουμε να παίζουμε το δικό μας χάντμπολ και να επιβάλουμε  το δικό μας ρυθμό ώστε η ομάδα κάθε βδομάδα να δυναμώνει».