Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: Με στόχο την παραμονή

Την δική του προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία θα κάνει την φετινή σεζόν ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών. Η ομάδα του Αλέξανδρου Ταρανίδη θα δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε νεαρές αθλήτριες που προέρχονται από τα “σπλάχνα” της ομάδας.

Στόχος της ομάδας πέρα από την διατήρησης της ομάδας στην Α1 κατηγορία, είναι και η ανάπτυξη των δικών της παιδιών που πρέπει να αποτελέσει μονόδρομο για τις Γιαννιτσιώτισσες που όσο πιο πολύ το στηρίξουν αυτό το εγχείρημα τόσο καλύτερο θα είναι το μέλλον τους.

Ταρινίδης Αλέξανδρος (Προπονητής):

«Πρωταρχικός  στόχος είναι σαφέστατα η παραμονή  της ομάδας στην κατηγορία η οποία φέτος θα είναι σίγουρα πιο δύσκολη υπόθεση με δεδομένο ότι θα αγωνιστούν και θα αποκτήσουν ευθύνη αθλήτριες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, που τα προηγούμενα χρόνια είχαν ελάχιστα λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο αυτό είναι το  μεγάλο στοίχημα για την φετινή χρονιά, η πλήρως ενσωμάτωση των νέων αθλητριών που υπάρχουν στην ομάδα με τις πιο έμπειρες. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να είναι  μονόδρομος για την ομάδα μας και όσο πιο πολύ το στηρίξουμε τόσο καλύτερο θα είναι το μέλλον. Το πρωτάθλημα κάθε χρόνο είναι και δυσκολότερο, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

 

Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 1973 (Χάντμπολ: 1978)
Διεύθυνση: M. Αλεξάνδρου 3 (Τ.Θ. 8)
Τ.Κ. 58100 Γιαννιτσά
Τηλέφωνο: 2382029990, 6946333233
Έδρα: Κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου»
Χρώματα: Άσπρο – Μπλε – Κόκκινο
Πρόεδρος: Πυθαγόρας Δημητριάδης

 

ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ

ΗΡΘΑΝ: ΜΠΑΤΖΑΡΑΚΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΠΑΟΚ),ΚΟΤΖΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΦΙΑ(ΒΕΡΟΙΑ 2017),ΑΝΔΡΟΝΟΙΚΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ(ΒΕΡΟΙΑ 2017)

ΕΦΥΓΑΝ:ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ  ΑΘΗΝΑ(ΒΕΡΟΙΑ 2017),ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (Α.Ο ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ) ,ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (Α.Ο ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ)

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ