Μία πρωτοπορία του Αθηναϊκού

Ο αθλητικός σύλλογος handball του Αθηναϊκού Βύρωνα ανακοίνωσε την χωρίς πληρωμή εκμάθηση χάντμπολ σε παιδιά ηλικίας 5-6 έως 8 χρονών (1ης, 2ας και 3ης Δημοτικού) στον Βύρωνα. ο ΑΘηναϊκός με αυτήν την κίνηση δίνει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους του χάντμπολ να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος το διάστημα μεταξύ Μαρτίου μέχρι Μαΐου. Μια πρωτοπορία για τον χώρο της χειροσφαίρισης που βοηθάει στην ανάπτυξή του.

Συγκεκριμένα ανέφερέ ότι:

“Αγαπητοί φίλοι του handball,

Η ομάδα μας σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού και προώθησης του αθλήματος προσκαλεί όλα τα παιδιά Α,΄Β’ και Γ΄Δημοτικού σε ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση handball στις ακαδημίες μας μέχρι και τέλος Μαϊου.

Ο Αθηναϊκός Α.Σ. Βύρωνα ο σύλλογος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και στο άθλημα του handball στο Βύρωνα, πρωτοπορεί ακόμα μια φορά και προσκαλεί ΟΛΟΥΣ τους νέους μικρούς αθλητές – μαθητές του Βύρωνα της Α’ Β’ & Γ’ τάξης Δημοτικού, να διδαχθούν τα οφέλη του αθλητισμού, την σημασία του ευ αγωνίζεσθαι και τα μυστικά του handball  χωρίς ΚΑΜΙΑ οικονομική επιβάρυνση, από καθηγητές φυσικής αγωγής όλη την περίοδο της Άνοιξης (Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο).

Πληροφορίες στα τηλέφωνα (6944441083 – 6944355898 Γραφεία Συλλόγου – 211-1137641  από 16:00 έως 22:00)  στην ιστοσελίδα μας https://athinaikos-handball.gr καθώς και στο Facebook.