Μουλιάτος: «Το όραμα και η μεγάλη προσπάθεια τους με οδήγησαν σε αυτόν τον σύλλογο»

Στην εμπιστοσύνη που έλαβε, αλλά και στο όραμα και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος ώστε να γιγαντωθεί εκ νέου, αναφέρθηκε ο Νίκος Μουλιάτος στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του που αναρτήθηκαν στη σελίδα της ομάδας:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου και την τιμητική πρόταση που μου έκαναν να είμαι μέλος της ομάδας για τη νέα σεζόν! 

Παρά τις προτάσεις που είχα και από συλλόγους της Ηandball premier το όραμα τους και η μεγάλη τους προσπάθεια που κάνουν για να ξαναγιγαντώσουν το σύλλογο με έκαναν να πάρω την απόφαση να είμαι κοντά τους, άλλωστε πάντα μου αρέσανε τα δύσκολα! 

Επίσης λόγοι που ακόμα με φέρανε κοντά στην ομάδα είναι ο προπονητής Αλέξανδρος Κοτελίδας που με τις σκέψεις του και τη φιλοσοφία του νομίζω πως ταιριάζω πολύ, αλλά και οι φιλοδοξίες που έχει για την ομάδα και σημαντικότερος όλων είναι οι σχέσεις που είχα με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΑΡΑ που ο λόγος του απέναντι μου ήταν πάντοτε συμβόλαιο, τώρα ήρθε η σειρά μου να του το ανταποδώσω γυρνώντας στο σύλλογο όπως του είχα υποσχεθεί κάποια στιγμή ώστε να κάνω τα μέγιστα για να είναι υπερήφανος από εκεί που θα μας βλέπει!!! 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και μπορώ να είμαι στα γήπεδα στερώντας με από κοντά τους στο λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω»!!