Μπόσκος: «Τελικός ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη»

Ο διεθνής περιφερειακός της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη Άργους, Θοδωρής Μπόσκος, μίλησε στον OVERFM 104,9 στην εκπομπή “ΟverHead” με τον Κωνστιντίνο Χατζηδημητρίου.

Για τον αγώνα με τη Δράμα και τη νίκη: «Ήταν ένα ματς για γερά νεύρα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ευτυχώς ήμασταν εμείς που κάναμε τα λιγότερα λάθη, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή κατά γράμμα και μπορέσαμε και πήραμε τελικά τη νίκη».

Για το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θέλουμε να το ξεχάσουμε κάναμε γύρω στα 15 λάθη, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά αντιστοιχούν σε 3 παιχνίδια συνολικά. Δεν κάναμε σωστή άμυνα, δεχθήκαμε πολλά γκολ από το κέντρο, χάσαμε πολλά εξάμετρα σουτ. Εμείς την Τετάρτη το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το βλέπουμε ως τελικό στην έδρα μας για να πάμε στον μεγάλο τελικό».

Για το προσεχές ματς: «Θα είναι ένα παιχνίδι όπως με τη Δράμα, υπάρχει πολλή πίεση και πολύ άγχος, πιστεύω θα είναι χαμηλό το σκορ, θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε για να κουράσουμε τον ΠΑΟΚ».

Για την μεταγραφή του στην Ισπανία Αντεμάρ Λεόν: «Θα είμαστε τρεις Έλληνες στην ομάδα συμπαίκτες. Είναι όνειρο για κάθε αθλητή και το εύχομαι σε όλους κάποια στιγμή να αγωνιστούν σε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα αποκτήσω περισσότερη εμπειρία και θα πάρω πράγματα και για την εξέλιξή μου και τη συμμετοχή στην Εθνική. Άλλαξε η ζωή μου από τη μια στιγμή στην άλλη, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είμαι προσηλωμένος σε νέους στόχους και εύχομαι να παίξω κάποια στιγμή μελλοντικά ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλη βοήθεια να έχω συμπαίκτες Έλληνες, είναι βοήθεια για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην ομάδα. Χάρη στο παιχνίδι με τη Γαλλία νομίζω πήρα τη μεταγραφή».