Μπούνας: “Στόχος μου είναι να συνεχίσω την εξαιρετική δουλειά του Σάσα και να φτάσουμε στην κατάκτηση νταμπλ”

Ο Κωστής Μπούνας επιστρέφει στους πάγκους και αναλαμβάνει τη γυναικεία ομάδα της Νέας Ιωνίας. Η ξαφνική απώλεια του Σάσα Ζιβούλοβιτς έφερε «αναγκαστικές» εξελίξεις στην ομάδα με τον 43χρονο τεχνικό να είναι ο «εκλεκτός» που θα ηγηθεί της προσπάθειας της Κυπελλούχου ομάδας.

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια με τη Νέα Ιωνία να παραμένει αήττητη στην κορυφη και να στοχεύει στην κατάκτηση του νταμπλ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ο Κωστής Μπούνας αφού αρχικά αναφέρθηκε στον Σάσα Ζιβούλοβιτς, στη συνέχεια μίλησε για το κλίμα που συνάντησε στη νέα του ομάδα καθώς και για τους στόχους που έχουν τεθεί: «Αρχικά να εκφράσω και δημόσια, ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Σάσα για τη θλιβερή του απώλεια. Πέρα από την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό χάντμπολ, υπήρξε ένας θαυμάσιος άνθρωπος, μια μοναδική προσωπικότητα. Ευχαριστώ τη διοίκηση της Νέας Ιωνίας για την πρόταση συνεργασίας, σε μια κομβική στιγμή λίγο πριν την τελική φάση του πρωταθλήματος. Βασικός μου στόχος είναι να συνεχίσω την εξαιρετική δουλειά που έχει ήδη κάνει ο Σάσα με τους συνεργάτες του και να φτάσουμε στην κατάκτηση και του δεύτερου στόχου, του πρωταθλήματος. Στις πρώτες μέρες έχω καταλάβει ήδη ότι η ομάδα είναι πλαισιωμένη από εξαιρετικούς επαγγελματίες που φροντίζουν να βρίσκονται οι παίκτριες στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Οι ίδιες οι παίκτριες  είναι επαγγελματίες στον τρόπο που αντιμετωπίζουν το άθλημα κ είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα βρούμε κοινή προσέγγιση στους στόχους μας».