«Να επιστρέψουμε…»

Η συμφωνία του Στέλιου Σεϊρεκίδη με τον Φοίβο Συκεών ήταν μία από τις δυνατές κινήσεις του καλοκαιριού στο Ελληνικό χάντμπολ.

Ο έμπειρος τεχνικός με έξι τίτλους ως προπονητής στην καριέρα του με ΠΑΟΚ (2009, 2010), Φίλιππο Βέροιας (νταμπλ 2016) και ΓΕ Βέροιας (νταμπλ 1993) θα αναλάβει το έργο θα επαναφέρει στην Handball Premier τον Φοίβο Συκεών.

«Πρώτα απ’ όλα να ευχηθούμε υγεία σε όλους τους συντελεστές. Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, έχει την δική του αίγλη. Πολλές ομάδες θα θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Η ομάδα μας είναι στον σωστό δρόμο, έχουμε νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες με όρεξη και κίνητρο. O σύλλογος είναι γνωστός για τις εξαιρετικές ακαδημίες του που στελεχώνουν με αθλητές όλες τις Εθνικές ομάδες. Στόχος είναι να επιστρέψουμε στην Handball Premier», σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Φοίβος έχασε βασικούς αθλητές όπως οι: Μπόσκος, Μαρκατάτος, Δέσπος, Μέτσης και Ζέλιτς, αλλά έκανε σημαντικές προσθήκες όπως ο Σέρβος αριστερός ίντερ Βούινιτς, ο έμπειρος πλέι μέικερ Χρήστος Παπαδόπουλος, οι ταλαντούχοι Ελαζού, Δελλιάς από τον ΠΑΟΚ και ο Κύπριος Θεοφάνους από τον Άρη.