Connect with us

Handball Premier

«Να πρωταγωνιστήσει ξανά ο Διομήδης»

Παρουσιάστηκε επίσημα ο νέος τεχνικός του Διομήδη Άργους Γιώργος Χαλκίδης

Παρουσιάστηκε κι επίσημα ο νέος τεχνικός του Διομήδη Άργους Γιώργος Χαλκίδης σήμερα το απόγευμα από τους «Λύκους». Όσοι παρεβρέθηκαν εκεί, μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Θέλουν να δουν και πάλι τον Διομήδη να πρωταγωνιστεί, όπως πριν από μερικά χρόνια.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα ηθικά και υλικά και πως θέλει να ξαναδεί τους παίκτες με σκυμμένα κεφάλια. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Χαλκίδης τόνισε πως το χαρακτηριστικό της ομάδας είναι ότι θα παλεύει, θα έχει την ενέργεια και το πάθος του παρελθόντος και πως ο αντίπαλος θα…«φτύνει αίμα» για να κερδίσει. Αμέσως μετά την παρουσίαση, πέταξε το κοστούμι του, έβαλε την φόρμα του και πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση:

Δημήτρης Καμπόσος (Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών): «Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να καλωσορίσω τον καινούργιο προπονητή, έναν άνθρωπο που πραγματικά κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό και όχι μόνο χάντμπολ. Ο Διομήδης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν είναι αυτό που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό. Αυτό που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό είναι κάτι άλλο και όχι ο Διομήδης και γι αυτό συντρέχουν πολλοί λόγοι που έφτασε σε αυτό το σημείο. Είναι μια ομάδα που έχει λαμπρίνει τον τόπο μας, έχει ταξιδέψει το όνομα του Άργους παντού στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα ήταν απρέπεια από την μεριά του Δήμου σε μια δύσκολη στιγμή της ομάδας να μην σταθούμε ηθικά και υλικά στο πλευρό της. Το υλικά, για να μην παρερμηνευτεί από τις άλλες ομάδες του τόπου μας είναι το να ψάξουμε να βρούμε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι θα δώσουν χρήματα, γιατί πάντα αυτό είναι το ζητούμενο, στην ομάδα. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και αυτήν την στιγμή η ομάδα έχει επάρκεια οικονομική για να μπορέσει να βγάλει εις πέρας το δύσκολο έργο της που είναι ο πρωταθλητισμός και όχι η συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία. Η μετριότητα δεν αρμόζει ούτε σε μένα ούτε στον Πρόεδρο ούτε στον Χαλκίδη. Ο Διομήδης θα πρέπει να γυρίσει πάλι στον πρωταθλητισμό. Να είναι η ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στις 3 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και ει δυνατόν να γυρίσει πάλι στην κορυφή που είναι η θέση της. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Ο προπονητής ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει. Δεν είμαι εδώ να τον συμβουλεύσω, είμαι εδώ όμως για να πω ότι τουλάχιστον για τους επόμενους 50 μήνες που θα είμαι Δήμαρχος σε αυτόν τον τόπο θα είμαι δίπλα σας. Αν μου το επιτρέπει και η υγεία μου η πρόθεση μου είναι να μην φύγω από το Άργος και να παραμείνω ως Δήμαρχος. Αυτό όμως είναι Θεού θέλοντος και λαού επιτρέποντος. Θέλω να βλέπω το μάτι τον αθλητών να γυαλίζει, γιατί αν δεν γυαλίζει το μάτι σας θα φεύγετε όπως φύγατε προχθές από το γήπεδο με σκυμμένα κεφάλια. Σε πρωταθλητές τα σκυμμένα κεφάλια μια-δυο φορές μπορεί αλλά δεν γίνεται συνέχεια. Κανονίστε λοιπόν την πορεία σας μην αρχίσω να φορέσω κι εγώ φόρμες και αρχίσουμε την γυμναστική όλοι μαζί. Καλή αρχή σας εύχομαι, καλή αρχή και σε εσένα (σ.σ Χαλκίδη) και είμαι δίπλα σας. Όσα παιδιά σε ξέρουν έχουν πει τα καλύτερα για σένα και νομίζω ότι στην Ελλάδα 2-3 προπονητές έχουν την αξία την δική σου. Φαντάζομαι θα κάνεις αυτό που πρέπει με τον καλύτερο τρόπο σε μια ομάδα που σε αγάπησε και σε έφερε εδώ

Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής Διομήδη Άργους): «Καλησπέρα και από εμένα. Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Διομήδη για την τιμητική αυτή πρόσκληση αρχικά και στη συνέχεια να μου δώσουν το τιμόνι της ομάδας του Διομήδη. Στις συνομιλίες που είχαμε με έπεισαν ότι θέλουν να ξαναδούν τον Διομήδη όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, όπως ήταν όταν τον παρακολουθούσα από το εξωτερικό και μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτή η ενέργεια και το πάθος που έβγαζαν αυτά τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό λείπει τελευταία από τον Διομήδη. Νομίζω ότι βλέποντας τον Λευτέρη τον Κρεμαστιώτη να βαράει το τύμπανο του πολέμου και να ακολουθούν οι υπόλοιποι ήταν ο Διομήδης. Αυτό πλέον δεν το βλέπω. Πιο πολύ εκεί θα σταθούμε Ο Διομήδης είναι μια ομάδα που παλεύει και ακόμα και όταν θα χάνουμε ο αντίπαλος θα φτύνει αίμα για να μας κερδίσει. Αυτό θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε και μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αυτής της ομάδας που είναι μεγάλες».

More in Handball Premier