Ναϊσίδου: «Αυτή η νίκη ήρθε με τον τρόπο που ονειρευτήκαμε. Ποιοτικά, σεμνά και κυρίως ομαδικά».

Η γενική Αρχηγός της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναισίδου, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας της λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην ανάρτηση της:

«Δύο μέρες μετά την τεράστια χαρά της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω τον απολογισμό με καθαρό μυαλό.

Αυτή η νίκη ήταν μια ιδιαίτερη νίκη γιατί ήρθε με τον τρόπο που ονειρευτήκαμε.

Ποιοτικά, σεμνά και κυρίως ομαδικά.

Ένας για όλους και όλοι για έναν, αθλήτριες, προπονητές, Διοίκηση.

Όλοι έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα.

Οι πρωταγωνίστριες, οι αθλήτριες μας ανάμεσα στις σπουδές τους εργάστηκαν πολύ μέσα στο γήπεδο θυσιάζοντας τον χρόνο από την προσωπική τους ζωή και εκεί που έπρεπε στάθηκαν άξια ήρεμες, συγκεντρωμένες με αυτοπεποίθηση που προέρχεται από την καλή προετοιμασία και το μεγάλο «Θέλω» τους.

Ο προπονητής μας Σάσα Ζιβούλοβιτς ήρεμος πάντα καθοδήγησε την ομάδα χωρίς υπερβολές, με ταπεινότητα σε μια νίκη που φάνταζε εύκολη, αλλά πίσω της είχε απίστευτη προετοιμασία. Συντελεστές στην επιτυχία ο συνεργάτης του Χρήστος Δημήτρουλας και οι γυμναστές Αλέξανδρος Προβολισιάνος, Στέλιος  Κακαβόγιαννης και Γιώργος Μωραίτης, που συνέβαλλαν ώστε οι αθλήτριες να έχουν άριστη φυσική κατάσταση. Επίσης, ο φυσικοθεραπευτής μας ο σπουδαίος Χρήστος Νικολαΐδης, η αεικίνητη έφορος Ερασμία Λάσκαρη και ο φροντιστής μας Πέτρος Παλουργιώτης.

Άφησα για το τέλος την σημαντική συμβολή στην ύπαρξη αυτής της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, δύο ανθρώπων που έχουν δώσει την ζωή τους για αυτήν την ιστορική ομάδα, που στις νίκες στέκονται πάντα πίσω και στα δύσκολα είναι πάντα μπροστά, τον Θανάση Κοντογεώργο τον Πρόεδρο μας και τον Παντελή Χατζηϊωάννου τον Γενικό Γραμματέα μας, ακούραστους εργάτες του Αθλητισμού στην πόλη μας, την αγαπημένη μας ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.

Είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια!

Ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για τα όνειρα μας!».