Νίκη για τον Λεωνίδα 26-22 σε ένα παιχνίδι με εντάσεις κόντρα στον Αθηναϊκό

Ο Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων επικράτησε του Αθηναϊκού με 26-22 εντός έδρας σε παιχνίδι για την Α2 Ανδρών, σε ένα αρκετά επεισοδιακό ματς, το οποίο ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του με το σκορ στο 45λεπτο να είναι στο 19-19 και τους γηπεδούχους να φορτσάρουν στο τέλος.

Παράπονα από τη διαιτησία είχαν οι φιλοξενούμενοι.

«Μετά το τέλος του αγώνα ο φροντιστής του Αθηναϊκού Γιώργος Ντρέλιας, είπε το εξής : “ Τα σημερινά σφυρίγματα ήταν η συνέχεια από πέρσι από την Νέα Ιωνία”. Στη συνέχεια, επανήλθε και χτυπώντας ελαφρά στο μπράτσο τον ίδιο διαιτητή είπε : “Ντρέλιας εγώ λέγομαι, δε με νοιάζει αν θα γράψεις κάτι και να ξέρεις ότι από εμένα θα έχεις πρόβλημα”, σημείωσαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα.

Σοβαρός τραυματισμός για τον Σπύρο Τσεύλικο του Αθηναϊκού με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για κάταγμα στα πλευρά.

«Πέρα από το χαντμπολ πρώτα από όλα θα ευχηθούμε περαστικά για τον σοβαρό τραυματισμό του Αθλητή του Αθηναϊκού και ταχεία ανάρρωση!!!

Σε δεύτερη μοίρα μπαίνει η πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας με 26-22 επί της ομάδος του Αθηναϊκού σε ντέρμπι με δυνατές φάσεις για όλους τους αθλητές που πολλές φορές έκοβαν την ανάσα!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες το προπονητικό team που πάρα τις δύο αποτυχίες σήκωσαν ανάστημα και βλέπουν ξανά το μέλλον.

Ο Α.Ο.Λεωνιδας Αγίων Αναργυρων εκφράζει την συμπαράστασή της στην οικογένεια του Αθηναϊκού για τον τραυματισμό και είναι δίπλα σας σε ότι την χρειαστείτε», αναφέρει σε ανάρτησή της η ομάδα του Λεωνίδα.

Α.Ο. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Σ. ΒΥΡΩΝΑ 26-22

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 2-5, 6-8, 7-11, 8-12, 10-12 (Ημχ) 12-14, 15-17, 19-19, 21-20, 24-22, 26-22

Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων (Κοτελίδας): Σακάλογλου, Κουσκουλιάνοςς 1, Αμανατίδης 2, Μελίσσης 5, Θάνος, Αργυριάδης 1, Μαραγκάκης, Βαμβακούσης 1, Γαραντωνάκης, Τσέλος 10, Σοφικίτης, Μάγκος, Δημουλίνος, Μουλιάτος 1, Παράσχης, Τσαγκούλης 5

Αθηναϊκός (Βαρελτζής): Σταυρινόπουλος, Τσικριτέας 3, Κραουνάκης, Φάμπατς 7, Λογοθέτης 1, Τσεύλικος Ι. 3, Τσεύλικος Σ. 1, Ζυλί, Κοντογιώργος, Μάργαρης, Μαγκαφουράκης, Ματθιάδης 5, Οικονομίδης, Παπαϊωάννου

Πέναλτι: 5/6, 2/4, Δίλεπτα: 6-7 Διαιτητές: Χαραλαμπίδης-Ζήσης