Νικολαΐδης: «Θα δώσουμε πάνω από το 100% για την πρόκριση»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης μίλησε στον OVER FM και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου για την σημερινή ρεβάνς (18:00), με την CSM Βουκουρεστίου για τους “16” του EHF Cup και τόνισε ότι η Ένωση είναι απόλυτα ικανή να ανατρέψει το εις βάρος της 28-23 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά:

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να γυρίσει το ματς: «Θέλω να ξεκινήσω με τα συγχαρητήριά μου στην Εθνική Πόλο. Τώρα στα δικά μας γενικά θεωρώ ότι στο πρώτο παιχνίδι που κάναμε δεν ήταν και από τα καλύτερά μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Το σκορ δεν είναι απαγορευτικό σε καμία περίπτωση. Γνωρίζουμε καλύτερα και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Να το δείξουμε στο γήπεδο χωρίς πολλά λόγια»

Για το τι πρέπει να αποφύγουν από πρώτο παιχνίδι: «Είχαμε κάποιες αστοχίες, κάποια χαμηλά ποσοστά στα σουτ, θέλω να αφήσω πίσω το παιχνίδι στο Βουκουρέστι. Σήμερα είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Με όλη αυτή την κατάσταση με την αποχή από τους αγωνες είχαμε αποπροσανατολιστεί λίγο. Όμως είμαστε εδώ παίζουμε στο σπίτι μας. Είμαστε έτοιμοι. Το βράδυ να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

Για το πόσο επηρεάζει  ο αγωνιστικός ρυθμός: «Σίγουρα, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Δεν είχαμε αγώνες και αυτό παίζει ρόλο στην αγωνιστική απόδοση. Τώρα έχουμε το παιχνίδι στη Ρουμανία. Η CSM είχε αγώνες, παίζεται κανονικά το πρωτάθλημά της. Είναι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Η ψυχή και το πάθος που βγάζουμε είναι για κάθε παιχνίδι είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη. Θέλουμε πολύ την πρόκριση, το πιστεύουμε πολύ. Η ομάδα είναι μία από τις καλύτερες στο θεσμό αυτό. Πιστεύω ότι όποια ομάδα περάσει σήμερα θα το κατακτήσει. Θα παίξουμε και για τον κόσμο μας. Θα δώσουμε πάνω από το 100%».