Ο απολογισμός του ευρωπαϊκού ταξιδιού της Πυλαίας

Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας φέτος είχε την ευκαιρία να γράψει φέτος την πρώτη του συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης, μια συμμετοχή όμως που μπορεί να μην έφερε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο γέμισε εμπειρίες την ομάδα και σίγουρα θα την κάνει πιο έτοιμη για το μέλλον.

Για τα ευρωπαϊκά αυτά παιχνίδι με την Ντούκλα Πράγμα οι Μπάμπης Ανανιάδης, Μιχάλης Αντωνιάδης και Πάνος Κωνσταντινούδης μίλησαν σχετικά:

Ο προπονητής Μπάμπης Ανανιάδης αναφερόμενος στην ομάδα: «Το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι τελείωσε για την ομάδα μας , τεστάραμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα , απέναντι σε μια παραδοσιακή σχολή . Λίγο το άγχος του “πρώταρη” αλλά και οι απουσίες μας στέρησαν το δικαίωμα της διεκδίκησης του ματς αλλά και της πρόκρισης . Σε ένα διπλό παιχνίδι στην Ελλάδα ή έστω το ένα από αυτά , θα ήταν διαφορετικό το έργο . Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα της Δράμας για τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και εύχομαι καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες».

Ο Μιχάλης Αντωνιάδης μας είπε για την ευρωπαϊκή παρουσία: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία η ευρωπαϊκή παρουσία για την νεανική μας ομάδα που έχοντας την έλλειψη του Τριανταφυλλίδη και του Μέτση αγωνιστικά δεν θα προσδοκούσε κάτι καλύτερο. Γνωρίσαμε την αθλητική κουλτούρα και την φιλοξενία μιας ομάδας της Ντούκλα Πράγας που υφίσταται στην “χαζενα ” περίπου έναν αιώνα και αποκομίσαμε πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη και μια άλλη θεώρηση για το χάντμπολ χρήσιμη για το μέλλον των αθλητών μας και της ομάδας μας.Ελπίζουμε βήμα βήμα με υπομονή και δουλειά και στηρίζοντας το έργο του προπονητή μας να πάμε καλύτερα του χρόνου. Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού και προέβαλε το άθλημα μας και να ευχηθούμε στις γυναίκες μας σε ένα μήνα στην Σμύρνη όπως και στις άλλες ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη καλόν αγώνα και καλή επιτυχία».

Το μέλος της διοίκησης ο Πάνος Κωνσταντινούδης δήλωσε: «Μπορεί να μην κερδίσαμε την πρόκριση αλλά επιστρέφουμε πιο έμπειροι. Πλέον θα δώσουμε την προσοχή μας στα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».