Ο.Φ.Ν Ιωνίας: Αλλαγή σελίδας

Μετά την πενταετή κυριαρχία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΟΦΝ Ιωνίας αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην ιστορία του με σκοπό να επανέλθει στις επιτυχίες που τον γιγάντωσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα μετά από μεγάλη σκέψη το καλοκαίρι που μας πέρασε δημιούργησε ένα πλάνο που στοχεύει στην ανάδειξη των καλύτερων μικρών σε ηλικία αθλητριών που θα αποτελέσουν την βάση για την επαναφορά του συλλόγου στις επιτυχίες.

Μενέλαος Δανήλος (Προπονητής): «Εύχομαι καλή σε χρονιά σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Μακάρι η κάθε ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της τηρώντας πάντα το fair play. Εμείς στην Νέα Ιωνία είμαστε μια ομάδα με νεανικό ρόστερ κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μετά το τέλος της περσινής σεζόν μιλήσαμε με την διοίκηση της ομάδας και αποφασίσαμε ότι  κύκλος των επιτυχιών του παρελθόντος έχει κλείσει. Σαν ομάδα έχουμε σχέδιο και το κατάλληλο πλάνο για να επιστρέψουμε τα επόμενα χρόνια στην κορυφή. Έχουμε τις καλύτερες μικρές σε ηλικία αθλήτριες και ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

 

H ταυτότητα

Έτος ίδρυσης: 1926 (Χάντμπολ: 1981)
Διεύθυνση: Μεσολογγίου 40, Νέα Ιωνία
Τηλέφωνο: 210-2799200
Έδρα: Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας
Χρώματα: Λευκό- Μπλε
E-mail: ofn.ionias@gmail.com
Πρόεδρος: Θανάσης Κοντογεώργος
Τίτλοι (10): 5 Πρωτάθλημα (2014, 2015, 2016, 2017, 2018), 5 Κύπελλα (2011, 2013, 2015, 2017, 2018)

 

Το ρόστερ

 

Τεχνικός Διευθυντής: Ναϊσίδου Σοφία

Προπονητής: Μενέλαος Δανήλος

Γυμναστής: Γεωργάς Νικήτας

Έφορος: Λάσκαρη Ερασμία

Προπονητής Τ/Φ: Τσιλιμπάρης Κωνσταντίνος

Φυσιοθεραπευτής: Παπαδάκης Στέλιος