Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης και ο αθλητής Νίκος Πασσιάς (έγινε μπαμπας για πρώτη φορά λίγες ώρες πριν τη χθεσινή αναμέτρηση!) μίλησαν για τη νίκη της ομάδας τους επί του Ιωνικού ΝΦ και για τη συνέχεια που έχουν μπροστά τους.
Αναλυτικά:
Γιώργος Καρασαββίδης (προπονητής Ολυμπιακού): «Κρατάμε αρκετά πράγματα από σήμερα, ήταν καλή η εμφάνιση σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού. Μπορέσαμε και δοκιμάσαμε και κάποια πράγματα που χρειαζόμασταν και δεν είχαμε βρει το χρόνο. Κάποιοι παίκτες αρχίζουν και σταθεροποιούνται, βρίσκουν το ρόλο τους μέσα στην ομάδα. Ήταν μια καλή εβδομάδα».
Νίκος Πασσιάς (παίκτης Ολυμπιακού): «Αφιερώνω τη νίκη στη γέννηση του παιδιού μου. Τα λόγια είναι περιττά, είναι απερίγραπτα τα συναισθήματα! Όσον αφορά στο ματς, έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε ρυθμό. Έχουμε δύο σημαντικά ματς μπροστά μας και μετά, επιστρέφουμε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που έχουμε. Φέτος, πιστεύω θα είναι η άμυνα μας το κλειδί, θα δίνουμε το 100% πάντα».