Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ζαφειράκη (30/11, 15.00)

Μετά την άνετη επικράτηση (33-20) στη Θεσσαλονίκη επί της ΧΑΝΘ, για τη 10η αγωνιστική ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή υποδέχεται αύριο στις 15:00 τον Ζαφειράκη Νάουσας με στόχο το “10 στα 10” στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις

Γιώργος Καρασαββίδης (τεχνικός Ολυμπιακού): «Την Τετάρτη εναντίον της Νάουσας, πρέπει να παίξουμε σε πολύ ψηλό ρυθμό μέχρι το τέλος. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η άμυνα μας και το παιχνίδι στον ενδιάμεσο χώρο. Η μέρα και η ώρα είναι δύσκολες και για εμάς και για το κοινό. Για αυτό το λόγο, όμως, θα θέλαμε τη βοήθεια όσο περισσότερου κόσμου μας, ώστε να σπρώξει την ομάδα».

Μπάμπης Δομπρής (πλέι μέικερ Ολυμπιακού): «Έχουμε μπροστά μας ένα ματς με μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς, σιγουρά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, ωστόσο οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο μας, όπως κάνουμε σε κάθε ματς και να φτάσουμε στην νίκη με μια καλή απόδοση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σε Ευρώπη και Ελλάδα, βγάζοντας παράλληλα στο γήπεδο όλα αυτά τα πράγματα που δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό στην προπόνηση».

Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη): «Είναι ξεκάθαρο πως παίζουμε απέναντι στον περσινό πρωταθλητή. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, πηγαίνουμε στο ματς υγιείς και θα δώσούμε το 100% για να πάρουμε ότι μας αναλογεί»

Διαιτητές Βήτας- Σκλαβενίτης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@OlympiacosSFP