«Ο ρυθμός σε όλη τη διάρκεια μας δίνει τις νίκες»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει ρυθμό  σε όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επι του ΑΕΣΧ Πυλαίας ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Μενέλαος Δανήλος. Τόνισε επίσης ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του μπήκε νωθρά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Σε ένα ακόμη παιχνίδι ξεκινήσαμε νωθρά και αυτό οφείλεται καθαρά στην απειρία που έχουν τα κορίτσια. Είμαστε όμως πολύ καλά προπονημένη ομάδα και ο συνεχόμενος ρυθμός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι νομίζω αυτός που μας δίνει σταδιακά τις διαφορές και στο τέλος τις νίκες που χρειαζόμαστε στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στην Πυλαία και της εύχομαι καλή συνέχεια». 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η αθλήτρια της Νέας Ιωνίας Νικολίνα Κεπεσίδου. «Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε παρατηρήσει ότι μπαίνουμε νωθρά στο πρώτο τέταρτο και είναι ένα πρόβλημα στο οποίο πρέπει να βρουμε λύση. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε ρυθμό και με άμυνες που βγάλαμε καταφέραμε να βάλουμε εύκολα γκολ, να αυξήσουμε τη διαφορά και να πάρουμε τους δυο βαθμούς», σχολίασε.