Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο e-handball.gr

Πανευτυχείς είναι οι παίκτες της Ένωσης μετά την κατάκτηση της ευρωπαικής κούπας!

Όσα δήλωσαν στο e-handball.gr

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το τρόπαιο! Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου. Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και πιθανότατα θα μείνω. Κάθε χρόνο η ΑΕΚ ανεβαίνει και περισσότερο, εύχομαι του χρόνου να έχουμε τέτοιες επιτυχίες», δήλωσε ο Λέμος.

«Είμαι τρισευτυχισμένος. Πέτυχα μια τεράστια επιτυχία, που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα όταν ήμουν μικρός και ξεκινούσα το χάντμπολ δεν πίστευα ότι θα φτάσω σε μια τέτοια κατάκτηση. Συλλογική δουλειά από την αρχή της χρονιάς, ο ένας για τον άλλον, ξεπεράσαμε τους τραυματισμούς, βγήκαμε πιο δυνατοί και αποκλείσαμε τεράστιους συλλόγους για να φτάσουμε σε αυτή την τεράστια επιτυχία», δήλωσε ο Δημήτρης Τζηράς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την κατάκτηση. Όλο το ελληνικό χάντμπολ νομίζω ότι σήμερα ήταν μαζί μας. Είναι υγεία να έρχονται τέτοιες κατακτήσεις. Θέλω να το αφιερώσω σε όλο τον χαντμπολικό κόσμο. Δεν θέλω να μιλήσουμε για τις απουσίες, είδαμε πώς πήγε το παιχνίδι. Πριν φτάσουμε εδώ έχουμε αποκλείσει την Γκόρενιε,  την CSM , δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ήμασταν τυχεροί, παίξαμε εδώ τα δύο ματς λόγω covid. Συνεχίζουμε. Θα κλεισουμε τη σελίδα την ευρωπαϊκή και από αύριο θα συνεχίσουμε γιατί έχουμε ακόμα έναν τίτλο να κατακτήσουμε», δήλωσε ο Χρήστος Κεδέρης.