Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστριών στο e-handball.gr

Βάσια Γκάτζιου ΜVP Tελικού, ΠΑΟΚ: «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και στα δύο παιχνίδια. Παίξαμε ένα τρομερό παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ιωνία, ήταν πολύ καλά διαβασμένη. Παρόλα αυτά στα κρίσιμα σημεία ήμασταν συγκεντρωμένες και πήραμε αυτή τη μικρή διαφορά για να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Στον τελικό η Βέροια ήταν επίσης πολύ έτοιμη απέναντί μας, ήταν επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας. Αυτό μας έδωσε και τη διαφορά για να πάρουμε το κύπελλο».

Αθηνά Κωστοπούλου, Βέροια 2017: «Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πάρα πολλά λάθη.  Δεν μπορούσαμε να βρούμε καθαρές θέσεις στην επίθεση και στην άμυνα αφήσαμε εκτεθειμένη μια θέση και δεν μπορούσαμε να μειώσουμε τη διαφορά. Στο πρώτο ημίχρονο τη χάρηκα την ομάδα μου, μπήκαμε χαμογελαστές, νομίζω φάνηκε. Δεν θα σταθώ σε καμία διαιτησία, μπήκαμε μέσα, γουστάραμε. Ήμασταν άλλη ομάδα σε σχέση με το ματς με την Άρτα και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να βγάλουμε πράγματα. Και ο 4 ομάδες που βρέθηκαν εδώ είναι κοντά».

Μαρία Χατζηπαρασίδου, ΠΑΟΚ:  «Η ομάδα έχει χτίσει ένα μέταλλο, και μια ομάδα που τα τρία τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Είναι το τρίτο σερί κύπελλο που παίρνουμε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ευγνώμων που έχω αυτές τις συμπαίκτριες, περήφανη και για εκείνες και το προπονητικό τιμ. Μόνο χαρά και ενθουσιασμό νιώθω αυτή τη στιγμή».