Οι κορασίδες των Βριλησσίων στο Βουκουρέστι

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το νέο έτος 2020 για την ομάδα Χειροσφαίρισης των Κορασίδων (U16) ΕΣΝ Βριλησσίων.

Η ομάδα, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Δημήτρη Σκάρλο, συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά New Year’s Eve Cup που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Βουκουρέστι, στο γήπεδο Floreasca Hall από τις 2 έως τις 5 Ιανουαρίου 2020.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση της Ένωσης Χειροσφαίρισης Βουκουρεστίου στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δυο Ενώσεων (Bucharest Handball Association και Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής-ΕΣΧΑ) που βρίσκεται εν ισχύ από τον Ιούλιο του 2019.

Η αποστολή φιλοξενήθηκε σε αθλητικό κέντρο της πόλης υπό την εποπτεία και τη φροντίδα του αντιπροέδρου της Ένωσης Χειροσφαίρισης Βουκουρεστίου Μιχάϊ Πίρβου. Διεξήχθησαν τέσσερις αγώνες υψηλού αθλητικού επιπέδου με τα σωματεία CSM Βουκουρεστίου, Oυνιρέα Ντομπροέστι, Στίντα Βουκουρεστίου και CSS Βουκουρεστίου στο πλαίσιο μιας άψογης διοργάνωσης.

Η ομάδα είχε επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε αξιοθέατα της πόλης, απολαμβάνοντας μια ζεστή και ευγενική φιλοξενία. Ευχόμαστε η γόνιμη αυτή εμπειρία να είναι το εφαλτήριο μιας μακράς και δημιουργικής συνεργασίας.

Δελτίο Τύπου: ΕΣΝ Βριλησσίων